söndag 25 mars 2012

Seanbanan + Galaxa = barnporr

Igår åkte jag och syster L till barnmässan i Karlstad. Ett arrangemang jag faktiskt velat gå på i, kanske 4 år - om inte mer. Det blev nästan inte av i år heller (lite logistikproblem, missförstånd och förseningar), men tillslut var vi där. Så jävla kasst!
Trångt, varmt och högljutt. Massa människor (främst snyggmammor som tagit på sina ungar de snyggaste kläderna), massa barn (alla möjliga - alla var dock på vippen att flippa ur om de inte redan gjort det och således vrålade / låg på golvet och vrålade / vrålande försökte ta sig ur en vagn) och massa skit. Jag blev faktiskt lite tagen av hela situationen. Vi beslutade oss för att med största effektivitet samla gratisprov och sedan lämna slagfältet. Det gick bra men det var påfrestande. Framförallt eftersom vi ansåg oss orka Ikea, HM, Bodyshop, Barnvagnsaffären och lite allmänt stadsflanerande utöver spektaklet. Idag är jag gravidkrämpigare än nånsin.

Dock måste jag nämna Galaxa (-barnens nya favorit). Vi stod i nån kö med perfekt utsikt över scenen när det annonserades i högtalarna att Galaxa - barnens nya favorit skulle uppträda. Hon var en vuxen tjej i tight paljettop, ballerinakljol och blond lång peruk som skuttade ut på scenen sjungandes, nej, mimandes, till nån eurotechnobarnpoplåt som handlade om hur det är att vara kär och hur klumpig man blir då (precis sånt som den uppskattningsvis i genomsnitt 4-5-åriga publiken kan relatera till). Seanbanan och Galaxa är det som vi har att erbjuda barnen eller?
Jag kände hur jag blev alldeles vansinnig inuti. Så vansinnig att jag inte ska fördjupa mig så hemskt mycket mer för då kanske dagen blir lite förstörd. Men sammanfattningsvis tänker jag att Galaxa kanske mest är -porrpappornas (och kanske snyggmammorna om de har några döttrar de vill ska bli lite sådär) nya favorit. Jävla äckelvärld.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar